2016. szeptember 21., szerda

L'Oréal újdonságok az ajkakra

A 2 méteres L'Oréal állvánnyal számtalan új termék érkezett hozzánk. Új alapozó, L'Oréal ecsetek , szemöldök formázó készlet és rúzsmániások örömére a rúzspalettán túl még 2 ajakszínező termék érkezett :) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

https://www.instagram.com/annmoment/
Első isnta kép egy hónap után, jeeeeeee :))))


L'oreal Paris Color Riche L'extraordinaire Folyékony Rúzs
Magas fényű, élénk színű folyékony rúzs luxus mikro-olajokkal átitatva

201-Rose Symphony

Első körben had mutassam be azt a terméket ami átvert :D Mikor megkaptam azt hittem ő egy rúzs... tulajdonképen igazam volt, csak folyékony, nem az a szilárd amire én számítottam. Ez a szép, arany tok engem teljesen átvert :D Még az sem lett gyanús, hogy a tetején van az árnyalat neve :) Nah mindegy, szóval ő egy folyékony rúzs. A csomagolása tehát cseles, ha nem tudod mit rejt. Nagyon tetszik, hogy pici "ablakon" látjuk, milyen árnyalat lapul a kis üvegcsében. 
A rúzs sűrű, de nem ragacsos. Pigmentált és nagyon magas a fénye, szinte már lakk hatása van. Ebből kifolyólag a szín mellett a fénye is tartós. Az illata édes gyümölcsös :) Az applikátora jó, kényelmes használni. Nem szárít, picit hidratál. Nem igényel ceruzát, de egy hozzá passzoló ceruzával, csodás végeredményt, akár ombre hatást is el tudtok magatoknak könnyedén készíteni :)





L'oreal Infallible 2-Step Longwear Rúzs És Szájfény
hosszantartó folyékony ajakrúzs és ajakápoló egyben ;)


Két lépés és csodás élénk, intenzív színű ajkakat varázsolhatunk magunknak. Első lépésben a színt visszük fel, ami nagyon pigmentált, nagyon intenzív, az én esetemben nagyon piros. Az applikátorral szépen lehet dolgozni a rúzst, egységes lesz a végeredmény. Az alapszín illat édes krémes.
A második lépés egy ajakápoló, ami fixálja a színt és nem engedi hogy a rúzs alatt kiszáradjon az ajkunk. A második lépés nélkül sajna szárít a rúzs. Neki már már vattacukor illata van. A fénye magas és tartós. Ezzel a rúzzsal meg kell tanulni bánni, mert ha sok réteget teszünk fel, a tartósságából veszít és foltosan válik le az ajakról a festék. Mértékkel használjátok, egy rétegben is tökéletesen fed ;) Viszont, ha sikerült a mennyiséget eltalálni onnantól kezdve semmi se szedi le, komolyan le kellett vakarni majdnem az ajkaimról este :D



Nekem mindkét termék a kedvencem lett, az Infallible 2-Step Longwear rúzst fogom valószínűleg többször használni, mert a másik nekem inkább tavaszi/nyári szín.

Plusz pont mindkét terméknek, hogy nem fontos hozzájuk ceruzát használni, nem folynak el a szánkon :)

Holnap kispéntek, kitartás Beautyk ;)

Ann :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése