2016. szeptember 18., vasárnap

Nutra Effects testápolók az AVON-tól

Mindig van egy-egy termék az AVON aktuális katalógusában, ami kiemelt figyelmet kap. Szeptemberben a Nutra Effects család bővült két olyan testápolóval, melyek megérdemelték, hogy a szeptember az ő hónapjuk legyen. De nézzük miért?


Két fontos oka is van, amiért szeptemberben kiemelt termék a Nutra Effects család, két új testápolója és új hidratálója. Az egyik, hogy új márkacsalád erősíti az AVON testápoló vonalát, másrészt ezek az új krémek jótékony hatásuk mellett még több természetes összetevőt tartalmaznak. Ez már elegendő ok arra, hogy kipróbálja az ember, vagy legalább is rendesen felkeltse az érdeklődését, ha fontos neki a bőre :)

Nutra Effects Mélytápláló testápoló

Aki követi a blogot, annak nem lesz meglepő, hogy a gyönyörű meglepi dobozból mikor kivettem az új testápolókat, akkor rögtön a mélytápáló újdonságért nyúltam, mert ha van száraz bőr, akkor az enyém és, ha van olyan, aki rendszeresen elfejet és nem is túlzottan szeret testápolót használni, bingóóó az is én vagyok :D De mindig megadom az esélyt félévente egy- egy testápolónak halkan megjegyzem :D

 A testápolók mindegyikének jól kialakított tubusa van, kézreesik és nekem ezek a vékony vonalvezetésű formák jobban tetszenek, nem kell velük bajlódni, hogy mikor fog kiesni a kezedből, hogy fogd meg stb. 

A mélytápláló testápoló fő összetevője a mandulaolaj, aminek köszönhető a mélytápláló tulajdonság. Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, valamint Omega 3-at, ami erősíti a bőrt. Állaga az épen csak nem folyós kategória. Könnyen kenhető, pillanatok alatt beszívódik, nem hagy ragacsos érzést beszívódás után sem. Illata kissé natúr, de van benne valami egy leheletnyi finom illat.  számomra az illat és a természetesség, amit a család képvisel, teljesen egyezik. Két használat után már látványos volt a hatása. 


Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló testápoló

Azt hiszem mostanában bármire ráharapunk, ha chia mag van benne és ez alól a testápolónk se kivétel :)
Az intenzív hidratáló testápoló szintén vitaminokat, ásványi anyagokat és omega 3-at tartalmaz és a fő összetevője a chia mag, ami a hidratálás időtartamát akár 48 órára is meghosszabbítja. Az úőj testápoló bársonyos, puha bőrt eredményez. Ő is pik pakk beszívódik, nem marad ragacsos a bőr. Neki kicsit frissebb, gyümisebb illata van. Textúrája könnyű, így a normál bőrűek is használhatják, ha picit extrább kényeztetésre éhezik a bőrük.


Az új testápolókkal nem fogott mellé az AVON. Könnyűek, táplálóak és csinosak lettek :)
Nekem a kedvencem a mandulaolajos mélytápláló testápoló lett :)

Ha még nem próbáltátok nézzetek szét a szeptemberi katalógusban  ITT ;)
Az új testápoló mellett, megjelent a egy többfunkciós krém i, mely chia magot tartalmaz szintén és bármely porcikátokra bátran használhatjátok.

Plusz jó hír azoknak, akik megrendelték és szeretik !
Októberben érkezik egy harmadik Nutra Effects testápoló
Ő egy intenzív, regeneráló testápoló, amely mandulaolajat és lenmag olajat tartalmaz :)
Hidratálásra fel, nem árthat nekünk az őszi hideg szél  ;)

Szép hetet Beautyk :)

Ann :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése