2017. június 14., szerda

AVON mark. lakkok

A nyarat mindig várom, mert jönnek a színesebbnél színesebb és energikus termékek, legyen szó sminkről, ruháról vagy lakberendezésről, nah jó de főleg a 30 fok miatt várom, amit én kifejezetten szeretek :) Színes és vibráló színek áradata érkezett meg tavasz végén/nyár elején az AVON mark. termékcsalád által és színek terén a Gel Shine lakkok viszik a prímet ;)
9 új árnyalat érkezett az új névvel együtt, melyekkel üde, színpompás és ragyogóan fényes hatású manikűröket alkothatunk. Garantáltan jókedvre derítenek bennünket, amikor csak ránézünk. 😉 A tartós Gél hatású körömlakkok ápoló omega olajat tartalmazó formulája már egy rétegben is szép fedést biztosítanak a körmöknek, de két rétegben még szebbek. A tartós hatás eléréséhez ráadásul nem szükséges UV lámpa használata, de jó ha van egy fedőlakkotok, ami nem csak tartósabbá, de fényesebbé is teszi a lakkozást.

kedvenc nyári árnyalatom a Daysie 💓

A lakkok nagyon jól bírják a strapát, mosogattam füvet nyírtam, takarítottam hétvégén és állta a sarat a manikűr 😉 Szóval merem Nektek ajánlani és ha szeretnétek őket kipróbálni, most a szülinapi nyereményjáték keretében ki is próbálhatjátok és két csomag is rejt ilyen szuper lakkot :)

https://www.facebook.com/Annmoment/posts/1140754676036845

Panni💓

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése