2017. június 11., vasárnap

Little Sequin Dress

Tavaszi illatújdonság volt áprilisban az AVON Little Sequin Dress parfüm, ami a mag virágos orientális illatával megállja a helyét nyáron is a könnyed partykon, de bármilyen más eseményen is ahol picit különlegesebbek szerint lenné, bár eleve azok vagyunk ;)


A Little Sequin Dress a kis család negyedik illata, ami különleges, exkluzív és ragyogó darabja az illatcsaládnak, akár egy flitteres ruha :) Ez az üveg dekorációján is látszik, így tökéletes kiegészítő is bármilyen ragyogó ruhához, táskához.

Az illata a virágos orientális illatok családjába sorolható. A mandarin és a mangó tündöklő jegyeivel kápráztat el,  hogy aztán lángra lobbantsa az érzékeket a gardénia  és a trópusi virágok csábító elegyével. Az alapillatban  az érzéki pézsma és az aranyló ámbra bontakozik ki.
Ahogy a kezemre kifújom egyből robban a finom és édes gyümölcsös illat, ami viszonylag gyorsan lényegül át virágos, de még mindig édes illattá.  Az alapvetően édes illatú Little Sequin Dress parfüm, édessége ellenére egy könnyű és különleges illat, amitől igazi tavaszi/nyári illat :)

https://www.facebook.com/Annmoment/posts/1140754676036845

Panni :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése