2014. január 14., kedd

I love long lasting:)

Lehet fura lesz amit most mondok Nektek, de nekem csak egyetlen egy fekete szemceruzám van. Nem vicc, tényleg. Egyedül az essence long lasting 01 black fever fekete ceruzáját használom. Nincs különösebb oka annak, hogy csak őt használom, csupán annyi, hogy amit ígér azt betartja, szuper fekete a színe, tartós, számomra ő az egyik olyan termék ami abszolút megbízható.




Sajnos annyira csak rá fokuszáltam mindig, hogy mást színt ebből be sem szereztem, pedig egy szuper termék. 8 színben kapható és biztos vagyok benne, hogy mindegyik van olyan jó, mint a fekete. Hétvégén beszereztem a 17 tu-tu-touquoise és a 12 have a green árnyalatokat. A türkiz eleve a mindenem nyáron, a zöldekkel finoman barátkozunk és ez a ceruza erősen hozzájárul a kialakulóban lévő jó viszonyunkhoz:)


A ceruza lágy, könnyen kezelhető, a színek olyan intenzívek, mint amire számítani lehet a csomagolásból és tartósak, bizony bizony, olyanok mint a fekete. Egész nap ottmarad ahova tettem, nem fakul meg, nem kenődik el (oké, ha szétdörzsölöm a szemem persze elkenődik de mi nem?:)) és hát van bennük egy finom csillogás, ami nem csak a színnek ad friss hatást, de a sminknek és  a tekintetünknek is jót tesz:)


Mire hazaértünk a Müllerből már meg is álmodtam a sminket, azt a sminket amivel rájuk helyezem a hangsúlyt, amivel megmutathatom Nektek hogy milyen szuper ez a termék:) Sajnálom, hogy eddig nem nyitottam a színes ceruzák felé, de mind a 8 árnyalat az enyém lesz egyszer csak :D






Amit használtam:

  • Max Factor CC krém - 50 natural
  • essence sun club bronzosító - 20 suntanned
  • AVON szemhéjpúderalap
  • Sleek i-Divine ultra mattes v2 darks paletta - Flesh, Pillow Talk
  • essence Long Lasting szemceruza - 17 tu-tu-touquoise, 12 have a green
  • essence get BIG! lashes volume curl
  • AVON Ultra Colour Rich rúzs - can't resist coral - csak egy picit vittem fel, azt is mattítottam (milyen szép szó :)), hogy csak enyhe színt adjon, csak finoman jelezze hogy ott van :)
Teljesen a szemceruzákon van a hangsúly, minden más csak finoman jelenik meg. Annyira üde lett szerintem ez a smink, máris tavaszi hangulatom lett tőle :D Várom, hogy megvegyem a maradék 5 színt is :)

Nektek van long lasting ceruzátok?
Mi a véleményetek róla?

Ann:)

8 megjegyzés:

  1. Mindig el vagyok ájulva a képek minőségétől. Annyira profi az egész blog. Nagyon szeretem olvasni a bejegyzéseidet. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fanetto, nagyon örülök, hogy tetszik a blogom és hogy olvasod a bejegyzéseimet, köszönöm :) A képeket a párom csinálja, nélküle nem lennének ilyen szép képek:) Nagyon köszönöm még egyszer, legyen szép napod :)

      Törlés
  2. Szép ez a smink! Nekem egy Essence ceruzám van, a hegyezős fajtából és meglepően jó, bár én még szoktam rá ütögetni egy kis szemhéjpúdert is. Az is türkiz színű egyébként. :D Ezek a mechanikus ceruzák elkerülték a figyelmem eddig, pedig az a zöld nagyon mutatós.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a zöld pont olyan, mint az AVON glimmerstick diamond emerald glow ceruzája, csak kicsit kevesebb csillámmal, szóval ha valaki ismeri és szereti azt, akkor ez is be fog neki jönni :) Te is szép sminkeket szoktál csinálni:)

      Törlés
  3. Nagyon szép cicaszemet festettél vele még nem is láttam senkin ennyire profi vonalat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon széoen köszönöm :-) profi még nem vagyok, de remèlem egyszer az leszek:-)

      Törlés
  4. Nagyon szép lett! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szép "tusvonalat" lehet húzni szemcerkával... Én most vettem meg a barna árnyalatút, hát majd kísérletezek vele... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd számolj be hogy sikerült, a legegyszerűbb a lágyabb ceruzákkal ilyen vonalat húzni és ecsettel szépen lehez pontosítani rajta. Hajrá:-)

      Törlés