2014. március 2., vasárnap

Big Bright Eyes...

Emlegettem már Nektek, hogy mostanság inkább a ceruzákra vagyok ráállva, nem tudom mi az oka, hogy most fedezem fel magamnak őket, de nagyon figyelem őket mostanság :) Hamar le is csaptam pár új essence ceruzára februárban, többek közt, erre a szép kis jumbo highlighterre.

Az új jumbo ceruzák nagyon puhák, kenhetőek, ecsettel és ujjal is szépen eldolgozhatóak, így nagyon egyszerű őket használni. Három árnyalatban érhető el : highligght it nude, highlight pearly és highlight funky. Nekem az első van meg. Azért a sima nude verziót vettem, mert nagyon szeretem a matt highlightereket és úgy voltam vele, ha a matt beválik, a többivel sem lehet baj :)



A hétköznapokban nem igazán foglalkozom a sminkkel olyan téren, hogy kontúrozzak, de azért a szemöldökcsontnál és a szemem környékén azért használok egy kis fényt, hogy ha mástól nem de ettől frissebbnek tűnjek :D Illetve szoktam még olyan galádságot, bár nem az :), hogy a tusvonal fölé húzok egy kis  világosabb vonalat, vagy ha nude sminket készítek akkor a mozgó szemhéjamat is világossal kicsit kiemelem. Nah ez a jumbo ceruza, ezekre mindre nagyon jól használható. Sokoldalú, könnyen kezelhető és hihetetlenül puha. Sokszor a kezembe fog ő még kerülni, ellentétben az Alverde hasonló termékével, ami ugyan már rég meg van, de nem lett valamiért a kedvencem sose :S

És a smink, ahol a ceruzát használtam a mozgó szemhéjamon, a szemöldök alatt, kicsit az orromon és az államon, valamint az arccsontom fölött egy picit:) 


A héten fedeztem fel a Lancome Magyarország facebook oldalán egy nude fotópályázatot, amire ezzel a sminkkel jelentkeztem, ha tetszik itt szavazhattok is és Ti is nyerhettek :)


Amit használtam:

  • Max Factor - CC krém 50 Nude
  • Sleek Ultra Matte i-Divine V2 paletta - Flesh
  • AVON szemhéjpúderalapozó
  • Catrice Khol kajal szemceruza - 140 Chocwaves
  • essence big bright eyes jumbo ceruza - highlight it nude
  • essence long lasting szemceruza - black fever
  • Max Factor Clump Defy szempillapsirál
  • Rimmel Lasting Finish rúzs - 070 Airy Fairy


Szoktatok nude / természetes hatású sminket viselni?





6 megjegyzés:

  1. Szép lett, hétköznapra tökéletes smink. Mindig azt hittem, hogy az Airy Fairy rúzs kicsit csillámos, de a képeden nem látszik annak, lehet megveszem majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Van egy enyhe fénye, de ha az ujjaiddal kicsit lapogatod, akkor enyhén matt lesz. Teljesen természetes hatása van és sok mindenhez passzol :)

      Törlés
    2. Köszi! Én konkrétan azt hittem, hogy csillámok vannak benne, ilyen picik. Az, hogy van egy kis fénye (de csillám nincs), az nem baj. Pont ilyet kerestem. :-)

      Törlés
    3. Nagyon szeretem ezt a Rimmel rúzst, sokszor használom :)

      Törlés
  2. Gyönyörű vagy, nagyon szép a smink is! Szerinted vízvonalra lehet használni ezt a ceruzát?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma kipróbáltam és remekül használható, annak ellenére hogy tényleg nagyon puha. Jártam már úgy hogy egy puha jumbo ceruzát használtam vízvonalon és egyszerűen nem bírt a a szemem, de reggel óta big briht ceruzával nincs gond :)

      Törlés