2014. március 14., péntek

Madeline Poole a Sally Hansen márka nagykövete

A szépségipar egyik vezető márkája, azon belül a körömápolók és lakkok területének legnagyobb márkája, a Sally Hansen bejelentette, hogy a mai naptól kezdve Madeline Poole a márka nagykövete, stílusszakértője és művészeti tanácsadója.



A márka
A Sally Hansen márka történeke 1950-ben kezdődött, mikor a márka névadója - Sally Hansen - vegyész férjével együtt kifejlesztette az úttörő körömvédő formulával dúsított körömakkot, melynek a "Hard as Nail" nevet adták. Ma is ez a vezető terméke a cégnek. A Sally Hansen arra törekszik, hogy minőségi körömápoló termékeket állítson elő, elérhető áron. A termékskálán a körömlakkok mellett megtalálhatóak ajak- és a bőrápoló szerek is.


Madeline Poole
Madeline Poole festőművésznek tanult, Baltimorban. Miután Los Angelesbe költözött, kellékesként dolgozott, itt felfedezte a körömdíszítés és festés titkait és felismerte, hogy ez a művészet egyesíti magában minden hobbiját, az érdeklődési körét. Munkájában nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, különösen a kezek bőrére. Madeline az évek során a szépségiparban elismert és keresett szakemberré vált.  Munkái többek között megjelentek a V Magazine, Vogue, Harper’s Bazaar, InStyle, Interview, Teen Vogue, Wonderland oldalain.

“Annyira boldog vagyok, hogy én is a Sally Hansen team része lehetek! Elmondhatom, hogy Sally Hansen lakkokkal nőttem fel, ezek a lakkok ébresztették fel bennem a körömlakkozás iránti szenvedélyt. A tökéletes minőség és a színek kavalkádja, a körömápolók végtelen sora mindent tartalmaz, ami szépséges lakkozáshoz szükséges, legyen az finoman visszafogott, vagy extrém és harsány.”

Közös Munka
Az együttműködés részeként Madeline divat-előrejelző elképzeléseivel segít meghatározni az új generációs modern körömlakkozás művészeti irányát. Továbbá ő segít megalkotni Sally Hansen exkluzív, Stella McCartney kollekciójának árnyalatait. Sally Hansen nagyra értékeli az új művészeti vezető szakmai tapasztalatát a körömlakk színek területén, merész, trend-diktáló stílusát, a közösségi médiában kifejtett munkásságát és a különleges, kreatív körömfestéseit, amelyek olyan híressé tették őt.
A kreatív együttműködés lehetővé teszi, hogy a Sally Hansen hirdetéseiben, promócióiban és digitális kampányaiban megjelentesse és felhasználja Madleine innovative elképzeléseit, ezzel is erősítve a márka vezető pozícióját világszerte.







Inspiráló munka, inspiráló személyiség, kíváncsian várom a folytatást :)

Jó hétvégét Beautyk ;)

Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése