2014. március 27., csütörtök

Max Factor Excess Volume Extreme Impact Szempillaspirál

Halihóóóóóó :) Bocsi hogy kb egy hete lapulok, de elég sűrű hét, hétvége van mögöttem és még nincs vége, viszont már nagyon szégyelltem magam, hogy nem írok így most is egy újdonságról írok, méghozzá a Max Factor Excess Volume Extreme Impact Szempillaspirálról. Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatójának gondolata: „Azért használtam a Max Factor Excess Volume szempillaspirált, hogy egy igazán átütőt alkossak. Ez a szezon abszolút mértékben a kiemelésről szól – az extrém módon dúsított és ezzel egy időben nagyon mély feketére festett szempillák, melyek intenzív lakk csillogást is kapnak, rendkívülivé varázsolják megjelenésed.”


Több különlegességgel is büszkélkedhet ez a spirál, mondhatni, most ő a legek szempillaspirálja, de erről a végén :) Maga a spirál külleme egyértelműen Max Factor jegyekkel van felruházva és nekem kicsit visszaköszön a motívum a Clump Defy spirálon is látható motívumokra, amiről a hosszú, dús szempillák jutnak eszembe. Ami megdöbbentő volt az az, hogy milyen nehéz :D De tényleg, na jó ez a kettő az egyben kialakítás miatt van, de azért meglepő... továbblépek :D
A kettős kialakítás nem véletlen, az első szilikonfejű spirál, a dúsításért fele, ebben segíti egy szuper-vastagító formula, mely waxot, sötét pigmenteket és dúsító részeket tartalmaz a kiváló végeredményért. A második lépés egy intenzív fekete, lakk hatású fedő réteget képez a szempillákon. Ez a  fedőréteg hígabb, mint az alapréteg, annak érdekében, hogy a fedés a szempillák egész hosszán szétterjedjen.  A gél-alapú formula tovább vastagítja a pillákat az igazán extrém dúsítás érdekében, mely tartós is egyben.



Amit én tapasztaltam, az az, hogy tényleg szép és hosszú szempillákat eredményez az első réteg, de nem érzem a másodiknál ennek fokozását, illetve azt sem, hogy nekem még szükségem lenne a másik formula adta lehetőségre. Azt viszont tényleg megkapom a lakkos fedőrétegtől, hogy szimpla sminklemosóval -ezalatt micelláris lemosót, arclemosótejet értem - nem jön le a spirál, de durván nem. Ami egyrészről tök jó, mert sokat kibír, nem morzsolódik le este 10kor sem, ha reggel 7kor felraktam. Az viszont kellemetlen, hogy ha akarom se jön le egyszerűen, csak harcok árán. Így az olajos bázisú lemosók lesznek szerintem a nyerők:) De mivel az nem áll most még rendelkezésemre, pedig már a Bourjouis szempillaspirál is igényelné .... így marad a harc  :D


Tényleg hatalmas szempillákat kaptam, ha feltettem volna a szemüvegem, szerintem fennakad a pillám a lencsén :D Komolyan :D
 És hogy miért LEG?

Legnehezebb... :D
Legducibb :)
Leghosszabb szempillák
Legragaszkodóbb :DD

Viccet félretéve, ez nem egy rossz spirál, sőt kifejezetten jó,  tényleg ajánlom akkor, ha igazi fekete, bitanghosszú pillákat szeretnétek:)
Csak előtte olajos lemosót tessék szerezni:)
Lehet ajánlani, ha tudtok valami szuper lemosót:)




Holnap péntek Beautyk ;)

Ann:)

Ui.: Hétvégén a szüleimnél voltam és gondoltam megosztom veletek Jánost, az óriásnyulat és az év első szalonnasütését ;)




2 megjegyzés:

  1. Jaj, de cuki János! :)))

    Én is nagyon megszerettem ezt a MF spirált, látványos pillákat csinál, és rendkívül tartós. Lemosóból ajánlom a Bourjois kétfázisúját (Bourjois Express Eye Makeup Remover) illetve nekem bevált a Müllerekben kapható, szintén francia gyártmányú Demak'Up kétfázisúja, amit azért vettem, mert nem volt a Bourjoisból. Egyik sem hagy olajos érzetet maga után, szépen lehozza a sminket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ok , köszönöm szépen, holnap megkeresem őket :)

      Törlés