2013. július 4., csütörtök

Csillogó utazás az amazonok világába

Ennél jobban nem tudtam egy címbe besűríteni azt a sok újdonságot ami július, augusztusban érkezik a NYC, a Catrice és az essence tolmácsolásában.

Csillogás, vagyis NYC Sparkle Eye Dust


 New York fényeiben tündökölhet a szemünk ezektől a szemhéjárnyalóktól. A kedvencem az aqua, ha már nyár van, de mindhárom szín gyönyörű lett:) A formázott applikátornak köszönhetően húzhatunk vékony vonalat a szempillák tövébe, vagy egyszerűen a szemhéjunkat színezhettjük vele.


Pink Topaz…édes ragyogás, akár egy cukormázas muffin a legjobb cukrászdában

Amethyst Dazzle…a felső körök lila eleganciája

Aquamarine Sparkle….vibrálóan vizes, akár egy hajókirándulás State Island-re

Essence utazás, “girls on tour”

Ebben a limitált kiadásban minden benne van ami kell egy utazáshoz és nem utolsó sorban a mértek is megfelelnek hozzá.


A körömlakkoktól kezdve, a pici fésűn át telefondíszig van itt minden. Két kedvencem emelném ki, a szemhéjpúder palettát és a parfümöt:)

London eye: finom bézs, puha rózsaszín, intenzív menta, meleg bronz arany, világos pink és friss türkiz zöld. Egy sminkelési útmutatót is tartalmaz, két különböző városi smink stílushoz.
Ajánlott fogyasztói ár: 1149 Ft

Gyümölcsös és virágos, ez az illat biztos megteremti az igazi nyári hangulatot, és hangulatba hoz egy következő városi kirándulásra a lányokkal. 10ml, ajánlott fogyasztói ára: 999 Ft

A  CATRICE “Glamazona” - varázslatos esőerdő a városban

Világos és néha sejtelmesen fémes, ez a szépséges látvány inspirálja minden Amazonas királynő vadász ösztönét. :)) Ebben a kiadásban is megismerhetjük egy márka ajakceruzáját, ami egyre elterjedtebb mostanában és csodás, fémes csillogású szemhéjpúderekkel lehet vad, amazonos tekintetet varázsolni:)

A tigris szeme: gazdag minták, élénk színek és fémes hatások.Intenzív, hosszantartó és magas fedés, amit kiegészít a virágos-állatos csomagolás, hogy biztosan túléld a városi dzsungelt. Két élénk és két fémes árnyalatban. C01 I Got The Flower!, C02 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum, C03 Jungle Treasure és C04 cARMOURflage árnyalatokban kapható. Ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft

Ajakrúzs dzsungel. Adj ajkaidnak izgalmas, intenzív és fényes ragyogást ezekkel az Ajakceruzákkal! Rendkívül könnyen kezelhető, emellett puha és visszatekerhető - a pontos felvitel és a tökéletes eredmény garantált anélkül, hogy kiszárítaná az ajkakat. C01 I’m A Survivor és C02 I Got The Flower árnyalatokban kapható! Ajánlott fogyasztói ár: 1399 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése