2013. július 26., péntek

Max Factor Wild - szemhéjceruzák

A színpompás Wild család 6 szemhéjceruzát is tartalmaz, melyek magasan pigmentáltak, tartósak, lehet használni szemceruzaként, vagy szemhéjárnyaláshoz is.


A szemhéjceruzák csomagolása egyszerű, két vége mutatja a belül rejlő színárnyalatot. Közepesen vastag ceruzákról van szó, lekerekített heggyel. A ceruzák belseje selymes, jól el lehet dolgozni és igen tartósak, nem tömörülnek egy kis zugban:)

Vicious Moss,Brazen Gold



A színek élénkek, feltűnőek, de visszafogottan is lehet velük azért sminkelni. Egyszerű alkalmazni a szemceruzákat és egy két vonással színpompás eredményt érhetünk el, nem kell szenvedni egy telt árnyalat eléréséhez, az már az első vonással meg van:)


 A színek intenzívek, könnyen kezelhetőek. Önállóan alkalmazva is izgalmas hatást érhetünk el, de kombinálhatjuk másik ceruzával ebből a kollekcióból vagy akár matt szemhéjpúderrel is. Az enyhe fémes csillogás csak dob az egészen. Ma csináltam egy elég színes sminket és örömmel tapasztaltam, hogy egy adott matt szín felé, vékonyan húzva ezzel a ceruzával megmarad az alap szín és a ceruza alkalmazásával kis fényt adok neki, illetve itt ott olyan színű sejlik át, mint amit alkalmaztam Max Factor Wild szemceruza. Tehát 3 féle képen is lehet használni, és még ki tudja a fantázia mit enged:)


Velük készült sminkem:
Kicsit erősnek hathat képen, de élőben nem az:)





ötlet innen

 A tegnapi és a mai sminknél is a Wild család utolsó tagjával a Mega Volume szempillaspirált használtam. Teszt róla is lesz, de őt még ízlelgetem.

Addig is holnap igyekszem a mai hétvégevárós vidámságot megmutatni Nektek:)

Ann:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése