2013. július 12., péntek

Júliusi újdonságok az Astortól

Nyáron csodás színekkel hangsúlyozzuk a szemeinket a neon árnyalatoktól kezdve egészen a finom pasztelekig. De mi a helyzet a szempillákkal? Az Astor júliusi újdonsága tesz róla, hogy ne csak a színekkel, hanem hatalmas drámai pillákkal is emeljük tekintetünk fényét.

Big & Beautiful LovelyDoll szempillaspirál


Az Astor Big & Beautiful LovelyDoll spirál segítségével mesésen dús, ellenállhatatlanul szexi, elképesztően hosszú pillákat varázsolhatunk, melyek úgy keretezik szemünket, ahogy azt a játékbabákon látjuk. Igazi retro hatás:) Az egyedülállóan krémes formula kollagénben és növényi viaszokban bővelkedik, így napról napra gondoskodik a pillák ápolásáról és erősítéséről. Az innovatív, különleges “LovelyDoll” kefeforma egyenes része szinte felturbózza a pillákat, amiket aztán a kefe gömbölyded része megemel, ível, szinte szoborszerűen megformáz, így tökéletes a lencsibaba hatás:)



Egyetlen pilla sem marad festetlenül, az okos kefe eléri még a legkisebbet is a szemek sarkában, vagy az alsó pillasorban, garantált a maximális csáberő!
Egy kis kulisszatitok a Lovely Doll szempillaspirálhoz:)

Astor  Soft Sensation Lipcolor Butter

Fényessé és hidratálttá varázsolja az ajkakat 8 gazdag árnyalatban:) A Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló rúzs azonnal, látványosan simává és teltté varázsolja az ajkakat. Ez a mélyhidratáló ajakvaj nedvesíti, ápolja, megnyugtatja és lágyítja a száraz ajkakat, azonnal kellemes, hidratált érzést kelt. Krémes textúrájával Soft Sensation Lipcolor Butter beleolvad az ajak puha bőrébe, emellett könnyű, nem ragadós, ultra-kényelmes viselet.



A Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs vaj pigmentekben gazdag összetétele mély intenzitású színt biztosít. A szuperfényes, ragyogó eredmény igazi luxus érzést kelt!   A 8 gyönyörű trendi színben kapható  Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs a választékos stílus kifejező eszköze.

Árnyalatok:
  •  NUDE Loved Up 002
  • Hug Me 008
  • PINK Delicate Lilac 007
  • Burnt Rose 009
  • Guilty Pleasure 012
  • VÖRÖS Pretty Poppy 005
  • Cheeky Cherry 015
  • BARNA Amazon Chic 014


A rúzs speciálisan kiképzett hegye precíz felvitelt biztosít. 


Az újdonságokat júliustól lehet beszerezni, ajánlott fogyasztói árak:
Big & Beautiful LovelyDoll szempillaspirál - 2699 Ft
Astor  Soft Sensation Lipcolor Butter - 2699 Ft



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése