2013. november 9., szombat

Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál - FEDEZZE FEL A PILLESZÁRNYKÉNT REBBENŐ SZEMPILLÁK TITKÁT!

Ha szeretsz hosszú, dús szempillákat viselni, ha a tekinteted fő fegyvere a rugalmas, szépen ívelt dús szempilla, akkor tuti, hogy tetszeni fog az Astor újdonsága a Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál.

Októberben vezette be a márka az új szempillaspirált, ami új, zselés formulájának és a pillangó kefének köszönhetően pillekönnyű, ám de dús és ívelt pillákkal ajándékoz meg minket.
A csomagolása a spirálnak szép, visszafogott, könnyed hatást kelt. Az ötletes "butterfly" kefe hullámos alakjának köszönhetően minden szempillát elérünk spirálozáskor, tökéletesen illeszkedik a pillák vonalához. A kefe szálai rugalmasan követik a szempillákat, még a legeldugottabbakat is elérik a szem külső és belső sarkában, így lesz szinte pillangószárny hatású a megjelenés.


A spirál formulája zselés, pehelykönnyű viaszt és mély, intenzív színű pigmenteket tartalmaz. Ennek köszönhetően spirálozás után telt, rugalmas pilláink lesznek. A könnyed formula, az új formát öltött kefe könnyed, szexi tekintetet varázsol nekünk:)


 A szexi pillák megszületését Heidi Klum, a márka művészeti igazgatója és reklámarca inspirálta. Igazi társasági pillangóként Heidinek különösen fontos, hogy pillái óriásiak és íveltek legyenek, de úgy, hogy közben megőrzik rugalmasságukat. Így mesél az újdonságról: “Az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirállal olyan dús pillákat festhetek magamnak, amikre mindig is vágytam, ráadásul anélkül, hogy elnehezednének a szálak. Hatalmas szempillák, a pilleszárny könnyedségével. Most aztán rebegtethetem pilláim, ahogyan csak tetszik!”



Repüljünk be egy pillanatra a kulisszák mögé:


Ígéretesnek hangzik, 
jól jön a borongós őszi napokon egy kislepke könnyed vidámsága:)

Rebegtetésre, flört fel!:)

Esetleg valaki beszerezte már?;)

Ann:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése