2013. november 17., vasárnap

Nail Jewelry

A cím magáért beszél. Az essence Beloud trendkiadásának tagja, a graffiti topper úgy csillog a körmünkön, mintha ott is ékszereket hordanánk:) Nagyon sokoldalú fedő lakk, ez az egyik olyan termék, ami tuti bekerül a 2013-as kedvencek listájába.

Az a jó a glitterek sokszínűségében, hogy más-más arcát mutatja meg a lakk világos és sötét alapon. Izgalmas:)Holnap ha minden jól megy egy arcpakolásról írok, ami épp rajtam van és az illata fincsi:)

Ti hogy (nem) várjátok a hétfőt?:))

Ann:)

4 megjegyzés:

 1. Hajazás, körmözés megvolt :-)
  Bosszantó, hogy a félig tele - vagy félig üres? - üvegcséből már alig lehet szépen kifesteni a körmöket...miért ilyenre gyártják a körömlakkos üvegeket? Egyszerűen már nem ér bele a kis ecset, pedig félig van az üveg :-(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát tényleg bosszantó tud lenni, hogy a kedvenc lakkod az utolsó cseppig nem tudod elhasználni - főleg ha limitált kiadásról van szó -, de remélljük erre is lesz valami okos megoldás:)
   Legyen az az üveg félig tele mindig ;)

   Törlés
 2. Szép ez a csillámos topper! :) Tetszik ez a csak csík megoldás. :)
  Ui.: A szóellenőrzést kikapcsolhatnád kommentelésnél. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon imádom ezt a lakkot, 2013 egyik kedvenc terméke számomra:) ez a csíkos dekort instagramon láttam, de lehet jobban mutatna sötét alappal. Próbáld ki! :)

   Törlés