2013. november 8., péntek

BOSS JOUR, energiával indul a nap

Ma voltunk Müllerben és egy csodás illattal ismerkedtem meg a Boss Jour pour femme parfümmel. Amikor beléptem már kiszúrtam az állványon, ami hívogat, hogy próbáld ki. 

annak ellenére, hogy most fedeztem fel ezt a parfümöt, már augusztusban a boltok polcaira került. -megjelenése egyszerű, kifinomult, elegáns és könnyed. Olyan mint maga a múzsa  Gwyneth Paltrow, illetve a kampány fotók és a reklám film.  Kicsit olyan mint a napfény, ami reggel ébreszt.


Már a parfüm megjelenése is azt a várakozást hordozza magában, hogy amit rejt az üveg, az valami finom, nőies, stílusos és friss dolog. Elegáns a fehér és az arany kompozíciója, a kupak, ami egy kristályra emlékeztet, az teszi az egészet légiessé.


Az szép ebben az egészben, hogy ez a érzés akkor is megmarad, ha kinyitod az üveg, sőt, még fokozódik is :) Elsőre a citrusos illatok szabadulnak fel, mint egy energia bomba. Nagyon könnyű illat elsőre, majd később alakul át egy édes, virágos kissé testesebb illattá. az biztos, hogy ezzel energikusan és jól indulhat a napunk.

Az illatok:
- grapefruit és lime frissítő illata, ami energiát ad
-frézia, gyöngyvirág, ami a fehér színt szimbolizálja. ehhez még hozzájön a lonc illata, ami bátorít, hogy minden lehetőséget használjunk ki
- fehér nyírfa és ámbra, ami kiteljesíti az illatot és biztosítja a parfüm lágy, nőiességét



A legegyszerűbb és a legszerethetőbb ebben a parfümben, hogy már a megjelenésével ad egy gondolatot, hogy milyen is lehet ez az illat és ezt be is tartja, egy pici plusszal kiegészítve.





Őszinte, stílusos, könnyed és nőies.
Ezzel kellene minden napnak indulni:)


Ann:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése