2013. november 5., kedd

Forradalmi ecsetek a MAc-től

Első ránézésre a MAC kozmetikai márka átpártolt a szájhigéniai termékekhez.... de persze ez nem igaz, csak kifejlesztettek egy forradalmian új ecsetet, ami garancia állítólag a pontos, tökéletes, professzionális munkához.


MAC Masterclass brushes

Az újdonság nem jár egyedül, egyből 3 új forma tervezett csodát lehet beszerezni, a MAC és az újdonságok nagy rajongóinak:
  1. Linear 1
    Ez a legkeskenyebb ecset. Ezt lehet használni mint rúzsecset, lehet vele a szemöldök formázni, vagy akár vékony tusvonal készítésére is alkalmas lehet. 
  2. Oval 3
    Ő egy multi funkciós ecset - szeretjük ezért már most :D - egyaránt tökéletesen használható krém, por vagy folyékony szemhéjárnyalók felviteléhez, de a nehezen kontúrozható helyeket is szépen el lehet vele érni. alakja enyhén ovális, kicsit hosszúkás és hegyes.
  3. Oval 6
    Ő a hibátlan fedésért felelős. ideális kontúrozáshoz, a pirosító felviteléhez vagy akár púderezéshez is.


Az ecsetek szintetikus szálakból készültek és mindhárom ecset szépen tömött. A tökéletes, pontos munkát nem csak ez segíti elő, hanem ez a furcsa, fogkefére emlékeztető forma is. 



Kinek hogy tetszik?
Nekem kicsit furi, de érdekel nagyon.
Lehet ez valami új kezdete?


Ann:)

2 megjegyzés:

  1. Érdekes, egyenlőre nem is tudom elképzelni, hogy lehetne egy ilyennel sminkelni:) De biztos kipróbálnám, csak khm... az ára biztos az egekben.
    notjustonlyblog.gportal.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát még én se, de nem tartom lehetetlennek hogy jó, bár benne van a pakliban a járt utat járatlanért el ne hagyd klisé is:)
      Az árak a következők: 25$; 32$ és 42 $ itt lehet rendelni: www.maccosmetics.com

      Törlés